s Car Fleet Manager
Home
Avantaje CFMS
Sectiuni Componente
Rapoarte
Cerinte de Sistem
Lista de pret
Contact
Noutati

 

Site-uri Utile

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

s

   

-----In acest moment in CFMS sunt peste 60 de rapoarte grupate astfel: masini, soferi, consum de combustibl, cheltuieli si manageriale.Toate raportele au modul de filtrare customizabil, se pot exporta in Excel sau PDF, se pot transfera usor in protalul web de rapoarte.

-----Rapoartele din CFMS sunt impartite astfel:

  • Masini: fisa tehnica, fisa masinii, situatia cheilor de rezerva, comenzi, achizitii masini
  • Angajati: fisa angajat, avansuri, comenzi, trasee soferi etc.
  • Cheltuieli: sumare, detaliate, pe masini, reparatii pe masini, cheltuieli lunare sau pe o anume perioada
  • Consumuri: sumare, analiza detaliata, alimentari pe masina sau pe furnizori, export consumuri etc.
  • Contracte: analiza scadenta contracte, asigurari pe furnizori etc.
  • Foi de Parcurs: analiza sumara si detaliata cheltuieli pe foi de parcurs, analize pe centre de cost beneficiari, resurse alocate pe centre de cost beneficiari, situatia centralizata a activitatii, centralizatoare sumare si detaliate foi de parcurs
  • Manageriale: avertizari la data, plati catre furnizori, costul pe km, rentabilitate masini, analiza foi de parcurs, costuri pentru anumite centre de cost, buget cheltuieli.

 

GALERIE FOTO RAPOARTE

-

Puteti da click pe poza dorita pentru a fi marita. Dupa marirea acesteia este recomandata maximizarea paginii si inca un click pe poza(zoom) pentru o calitate mai buna.

 

Calculatoare SEO Romania
©2005 - 2009- Copyright Centrul de Soft. CDMS si CFMS sunt marci inregistrate Centrul de Soft.
Continutul site-ului www.managementparcauto.ro nu poate fi reprodus, distribuit, republicat, copiat, modificat, transferat, sau transmis în orice forma fara permisiunea scrisa a Centrul de Soft.Materialele publicate pe site-ul www.managementparcauto.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora. Centrul de SOft îsi rezerva dreptul de a modifica fara notificare continutul si structura site-ului www.managementparcauto.ro. Centrul de Soft nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe site-ul www.managementparcauto.ro.